Екс-кандидат у нардепи, який хотів звільнити «останню прибиральницю» з вінницького телеканалу, скликає акцію протесту проти призначення Скальського головою ОДА

Новини Вінниці / Екс-кандидат у нардепи, який хотів звільнити «останню прибиральницю» з вінницького телеканалу, скликає акцію протесту проти призначення Скальського головою ОДА

Відомий у Вінниці громадський активіст та кандидат у народні депутати на позачергових парламентських виборах Юрій Павленко («Хорт») скликає вінничан на акцію протесту під ОДА на п’ятницю, 23 серпня. Судячи із допису Юрія на Facebook, його не влаштовує ймовірне призначення на посаду голови ОДА Владислава Скальського.

Відомий у Вінниці громадський активіст та екс-кандидат у народні депутати на позачергових парламентських виборах Юрій Павленко («Хорт») скликає вінничан на акцію протесту під ОДА на п’ятницю, 23 серпня. Судячи із допису Юрія на Facebook, його не влаштовує ймовірне призначення на посаду голови ОДА Владислава Скальського.

«При таких "змінах" всі чинні корупційні схеми та зв'язки залишаться в силі. Виступайте за реальне оновлення влади!» - пише Юрій Павленко. На його думку, «така кадрова політика призведе до продовження корупції, і як наслідок, стагнації регіону». Проте на чому базуються його висновки щодло «стагнації», вінничанин не пояснив. 

Нагадаємо, нещодавно, будучи кандидатом у народні депутати, Юрій Павленко пообіцяв звільнити всіх працівників вінницького телеканалу «ВІТА» - до «останньої прибиральниці». Усе через те, що канал оприлюднив рейтинг, де «Хорт» не значився серед фаворитів.

За результатами виборів у 12 окрузі Юрій Павленко, який балотувався від політичної партії «Патріот», посів 11-те місце, набравши 1,66% голосів. За нього проголосувало 1 327 виборців. Перед виборами він випустив ролік, в якому прогулювався оновленою частиною вулиці Замостянської. Її реконструкцію ініціювала міська влада, яку нібито критикує екс-кандидат.

Сергій Маламура

22 серпня, 2019