Двоє пенсіонерів у вихідні потрапили під колеса автомобілів

Новини Вінниці / Двоє пенсіонерів у вихідні потрапили під колеса автомобілів

Поліція повідомляє, що минулими вихідними на Вінниччині сталося три ДТП з постраждалими. У суботу вранці у Літинському районі біля автовокзалу під колеса автомобіля потрапив 61-річний місцевий мешканець. У неділю жертвою ДТП став 75-річний велосипедист.

Поліція повідомляє, що минулими  вихідними на Вінниччині сталося три ДТП з постраждалими. У суботу вранці у Літинському районі біля автовокзалу під колеса автомобіля потрапив  61-річний місцевий мешканець. У неділю жертвою ДТП став 75-річний велосипедист. 

Що стосується пішохода, то, як з’ясувалося, він намагався перетнути дорогу в невстановленому місці. До тротуару дістатися йому не вдалося. Пенсіонеру завадив легковик, яким керував 33-річний гайсинчанин. Лікарі діагностували у пішохода травму голови і забої тулуба.

З іншим пенсіонером, який їхав по справах на велосипеді, неприємна пригода сталася 29 жовтня на Барському шосе у Вінниці. На нього несподівано наскочив «Opel Vectra», яким керував 30-річний чоловік. У лікарню велосипедиста доставили з переломом основи черепа, ребер й травмами живота.

А у Немирові «Nissan X-Trail», яким керувала 47-річна жінка, зіштовхнувся з «Opel Vectra». Причина аварії банальна: водій японського автомобіля не пропустила «німця» попри те, що той їхав по головній дорозі. У результаті обидва водія зі струсами головного мозку потрапили в травматологію.

За фактами ДТП відкрито кримінальні провадження.

Юрій ЯРМОЩУК

 

Антон Булгаков

30 жовтня, 2017