Дві пожежі й повалене дерево: "спекотна" доба для рятувальників Вінниччини

Новини Вінниці / Дві пожежі й повалене дерево: "спекотна" доба для рятувальників Вінниччини

Протягом доби рятувальники Вінниччини ліквідували займання у Крижополі й Томашполі й розкряжували повалене дерево у Липовецькому районі. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Протягом доби рятувальники Вінниччини ліквідували займання у Крижопільському та Томашпільському районах, а також розкряжували повалене дерево у Липовецькому районі. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Як повідомили в ГУ ДСНС Вінниччини, 10 листопада надійшло повідомлення, що на вул. Північній в с. Вільшанка Крижопільського району горить приватний житловий будинок.

Прибувши на місце виклику, рятувальники з'ясували, що вогнем охоплено шиферне перекриття будинку на площі близько 25 кв.м.

Вже о 19:32 пожежу було локалізовано, а 19:40 ліквідовано. Ймовірною причиною пожежі вважається порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Вже 11 листопада о 00:23 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення, що в селищі Вапнярка Томашпільського району горить гараж.

На момент прибуття рятувальників ДПРЧ-28 вогнем було охоплено будівлю гаражу на площі 24 кв. О 1:03 пожежу локалізовано, а о 1:11 ліквідовано. Причина пожежі з'ясовується фахівцями.

Того ж дня, о 09:27 на вулиці Тихій в с.Вікентіївка Липовецького району внаслідок сильного пориву вітру на господарчу будівлю впало дерево. Прибувши на місце виклику, рятувальники розкряжували стовбур дерева та прибрали гілля з господарчої будівлі..

Загалом, до проведення даних робіт від ДСНС залучалося 10 чоловіки особового складу та три спецавтомобілі.

Ірина Заіковата

11 листопада, 2020