ДТП на Вінниччині: через зіткнення на трасі двох автівок травмувалась пасажирка Toyota Camry

Новини Вінниці / ДТП на Вінниччині: через зіткнення на трасі двох автівок травмувалась пасажирка Toyota Camry

Ввечері 19 грудня на трасі М-30 сполученням Стрий – Тернопіль – Знам'янка – Ізварине, неподалік с. Куна Гайсинського району сталась ДТП. Внаслідок зіткнення двох легковиків травмувань зазнала 35-річна жінка. Її госпіталізували до лікарні.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, за попередньою інформацією слідства, 59-річний житель м. Черкаси, керуючи автомобілем Volvo, під час виїзду на автодорогу, допустив зіткнення з автомобілем Toyota Camry, за кермом якого перебував 39-річний житель Умані.

Отримала тілесні ушкодження 35-річна пасажирка автомобіля Toyota Camry, мешканка м. Умань.

Автомобілі поміщені на арештмайданчик. Водії освідовані, вони тверезі.

За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статі передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Новини Вінниці / ДТП на Вінниччині: через зіткнення на трасі двох автівок травмувалась пасажирка Toyota CamryНовини Вінниці / ДТП на Вінниччині: через зіткнення на трасі двох автівок травмувалась пасажирка Toyota Camry
Макс Мельник

21 грудня, 2023