«Дрифтер з Ліверпуля» вибачився: вінничанин визнав свою провину

Новини Вінниці / «Дрифтер з Ліверпуля» вибачився: вінничанин визнав свою провину

Вінничанин Сергій, який на чорному BMW «дрифтував» на площі Ліверпуль вдень 13 січня, став антигероєм дня та «зіркою». Наразі він публічно вибачився за свою поведінку. Додамо, що ця автівка потрапила у ДТП вже 14 січня.

Нагадаємо, легковик кружляв по пішохідній зоні поруч з рестораном McDonald’s і школою-гімназією №17. Відео знімали декілька вінничан, які розмістили ролики у соцмережах.

Згодом хлопця розшукали правоохоронці, які виписали два адмінпротоколи. А 14 січня депутат Вінницької міськради зазначив, що хоче притягнути «дрифтера з Ліверпуля» до кримінальної відповідальності.

Певним чином розрулити ситуацію взявся один з керівників «Дорожнього контролю – Вінниця» Володимир Затайдух. У кафе на заправці він записав відео з «дрифтером», на якому той зізнається, що скоїв помилку, сплатить штраф, а надалі дрифтувати буде у дозволених місцях.

«Це чудово коли все так завершується і люди визнають свою вину... Всі ми колись помиляємось в своїх діях, але завжди потрібно залишатися людиною», - підписав відео В.Затайдух.

До речі, у коментарях вінничани не поділяють думку, що «дрифтера» треба прощати, а згодні з тим, що покарання має бути суворіше за «адмінку».

І ще. Вчора, 14 січня саме це BMW потрапило у ДТП...

Макс Мельник

15 січня, 2022