Дочці Путіна приписують тривалий роман та спільну дитину із артистом балету Зеленським

Новини Вінниці / Дочці Путіна приписують тривалий роман та спільну дитину із артистом балету Зеленським

Молодша донька російського лідера В.Путіна віднедавна проживає у Мюнхені. Переїхати до Німеччини 35-річну Катерину Тихонову нібито змусили сімейні обставини. Причина у тривалому романі з 52-річним Ігорем Зеленським.

Зазначимо, про потенціально можливі родинні зв’язки українського президента з обранцем доньки Путіна жодному таблоїду нічого не відомо.  Можливо, вони лише мають одне прізвище.

Що стосується Катерини, то кілька років тому вона розлучилася з Кирилом Шамаловим. За цей час жінка встигла знайти нове кохання та навіть народити доньку. За іронією долі російському президентові буде складно згадувати, що породичається із Зеленським. Але нібито все йде до весілля.

Хто він – обранець молодшої доньки Путіна - з'ясувалося в результаті спільного розслідування «Важных историй» та Der Spiegel.

Ігор Зеленський є видатним артистом балету. Донедавна він очолював Баварський державний балет. Протягом останніх двох років Катерина понад пів сотню разів літала до коханого у Мюнхен.

Те, що саме Ігор Зеленський - нинішній обранець Катерини Тихонової, підтверджує інформація з чотирьох джерел. Доказами цього є, зокрема, список авіапасажирів одного з рейсів 2019-го року: з Москви до Мюнхена летіли Зеленський, Тихонова, маленька дівчинка, няня, вчителька фортепіано й троє співробітників Служби безпеки президента РФ.

Також анонімне джерело передало журналістам документи з електронної пошти особистого охоронця Катерини, співробітника тої ж таки президентської СБ Олексія Скрипчака. Серед них є паспорти дочки Путіна, Зеленського та дівчинки, яка народилася в 2017-му році. За ними охоронець купував їм усім квитки. Ім'я дитини з етичних міркувань не розкривається, але по батькові вона Ігорівна. Джерело у Баварському балеті зазначило, що Зеленський «швидше за все, партнер доньки Путіна».

Як випливає з розслідування, наприкінці 2019-го року Тихоновій набридло постійно літати до Мюнхена, тож вона вирішила переїхати до коханого. Так, один із листів у архіві Скрипчака має промовистий заголовок «Переїзд до Німеччини», а йдеться в ньому про деталі перевезення речей, книжок тощо.

Баварський державний балет Зеленський очолював із 2016-го року та пішов із посади у квітні 2022-го, хоча контракт не закінчився. Причина поліьтична.

«Керівництво балетною трупою вимагає абсолютної концентрації та працездатності. Тим не менш, наразі моєї повної уваги та часу вимагають особисті, сімейні справи, що є несумісним із моєю діяльністю керівника балету в Мюнхені... Зараз моя родина потребує моєї підтримки», - так пояснив своє рішення Зеленський.

Одначе скидається на те, що насправді його було звільнено через відмову публічно засудити війну майбутнього тестя проти України. Про це проговорився керуючий директор Баварської державної опери Серж Дорні, до якого додзвонилися відомі російські пранкери Вован та Лексус.

«Ми з ними говорили декілька разів, і я змусив його прийти до висновку, що він має залишити оперу. Він прийняв таке рішення не самостійно. У нас із ним відбулася розмова, і я підвів його до такого висновку», - сказав Дорні, гадаючи, що розмовляє з міністром культури України.

Цікаво, Путіна не тіпає від перспективи породичатися з Зеленським?.. Це риторичне питання.

Що зараз поробляє Зеленський, невідомо. Зв'язатися ні з ним, ні з Тихоновою журналістам поки не вдалося. Колишня дружина артиста, екс-балерину Маріїнки Яна Серебрякова, яка має з Зеленським трьох спільних дітей, давати коментарі відмовилася.

Торік Ігор Зеленський описував своє німецьке життя-буття в колонці для видання Sueddeutsche Zeitung. З його слів, по понеділках він «як і багато мюнхенців», полюбляє бігати в Англійському саду, по вівторках надає перевагу італійській кухні, а по четвергах купляє найсвіжіші продукти на місцевому ринку, щоби приготувати щось для своєї родини. Субота - теж сімейний день.

«Спочатку поспимо, а потім вирушаємо в бік (озера) Тегернзе. Баварські передгір'я Альп просто прекрасні», - ділився артист.

До слова, з 2018-го року Зеленський входить до наглядової ради фонду «Национальное культурное наследие» - проєкту, ініційованого особисто Путіним. Кошти на нього виділив «Роснефтегаз». Чомусь не дивно. «Своїх» завжди прилаштовують до «годівнички».

Олег Верлан

19 травня, 2022