До Вінниці привезли перших 17 800 доз вакцини від коронавірусу (ФОТО)

Новини Вінниці / До Вінниці привезли перших 17 800 доз вакцини від коронавірусу (ФОТО)

Перших 17 800 доз вакцини від коронавірусу Covishield привезли до Вінниці сьогодні о 13-й годині. Про це повідомив голова ОДА Сергій Борзов.

Перших 17 800 доз вакцини від коронавірусу Covishield привезли до Вінниці сьогодні о 13-й годині. Про це повідомив голова ОДА Сергій Борзов.

Він нагадав, що це - вакцина Oxford/AstraZeneca, що виробляється на потужностях Serum Institute (Індія) і має локальну (торговельну) назву Covishield.

"Загалом препарат має широкий спектр дії. Вакцина стимулює імунну систему до продукування антитіл для атаки на будь-яку коронавірусну інфекцію.  Однією з переваг препарату називають безпечне зберігання за температури від +2 до +8 градусів. Міжнародні клінічні випробування вакцини AstraZeneca показали, що коли людям вводили половину дози, а потім повну дозу, то ефективність сягала 90%", - йдеться у дописі голови ОДА.

Новини Вінниці / До Вінниці привезли перших 17 800 доз вакцини від коронавірусу (ФОТО)Новини Вінниці / До Вінниці привезли перших 17 800 доз вакцини від коронавірусу (ФОТО)Новини Вінниці / До Вінниці привезли перших 17 800 доз вакцини від коронавірусу (ФОТО)Новини Вінниці / До Вінниці привезли перших 17 800 доз вакцини від коронавірусу (ФОТО)Новини Вінниці / До Вінниці привезли перших 17 800 доз вакцини від коронавірусу (ФОТО)Новини Вінниці / До Вінниці привезли перших 17 800 доз вакцини від коронавірусу (ФОТО)