До армії додатково призвуть вінничан, які будуть охороняти військові склади та арсенали

Новини Вінниці / До армії додатково призвуть вінничан, які будуть охороняти військові склади та арсенали

На Вінниччині добігає завершення призовна осіння кампанія. Згідно плану, на строкову службу має піти 535 вінничан, яким виповнилося 20 років, але які не досягли 27-го віку. Однак, як повідомив NaПарижі начальник відділу комплектування та призову, заступник військового комісара Вінницької області Михайло Дзигаленко, з 20 по 24 листопада буде додатковий призов до Збройних Сил України.

На Вінниччині добігає завершення призовна осіння кампанія. Згідно плану, на строкову службу має піти 535 вінничан, яким виповнилося 20 років, але які не досягли 27-го віку. Однак, як повідомив NaПарижі начальник відділу комплектування та призову, заступник військового комісара Вінницької області Михайло Дзигаленко, з 20 по 24 листопада буде додатковий призов до Збройних Сил України.

"Під час додаткового набору, згідно плану, буде залучено 2000 призовників по всій Україні, які нестимуть службу на військових складах, базах та арсеналах, де є вибухонебезпечні  предмети. З Вінниччини планується  призвати 110 осіб. Однак спочатку новопризвані юнаки відправляться у навчальні центри. Як, наприклад , той, що знаходиться у Десні. Там вони здобудуть військово-облікову спеціальність", - розповів М. Дзигаленко.

Водночас, він наголосив, що із призваних додатково бранців не всі підуть охороняти військовий арсенал, який знаходиться під Калинівкою. Поки що розподіл строковиків не відомий…

Катерина Горбатюк