Депутати Чаленко й Власюк допомогли відновити популярний дитячий клуб у Вінниці

Новини Вінниці / Депутати Чаленко й Власюк допомогли відновити популярний дитячий клуб у Вінниці

Цей дитячий клуб, що знаходиться у мікрорайоні олієжиркомбінату, раніше називався «Соняшник». Після нещодавно завершеного капітального ремонту його перейменували у «VinSmart». Цей заклад завжди був популярним. Як і колись, так і нині діти й підлітки тут розвивають творчі здібності, відвідуючи різні гуртки.

Цей дитячий клуб, що знаходиться у мікрорайоні Вінницького олієжиркомбінату, раніше називався «Соняшник». Після нещодавно завершеного капітального ремонту його перейменували у «VinSmart». Цей заклад завжди був популярним. Як і колись, так і нині діти й підлітки тут розвивають творчі здібності, відвідуючи різні гуртки.Клуб давно потребував капремонту. Його розпочали навесні цього року. Відновити заклад допомагали, зокрема, депутат Вінницької обласної ради Дмитро Чаленко та депутат Вінницької міської ради Алла Власюк. Як відомо, вони обіймають керівні посади на ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат», чимало працівників якого мешкають у цьому мікрорайоні.

У закладі утеплили фасад, облаштували індивідуальне опалення, постелили нову підлогу, замінили старі вікна. З’явилися там нові меблі та чимало іншого, завдяки чому дітям буде комфортно.

Як зазначив міський голова Сергій Моргунов, у Вінниці створюється мережа подібних клубів для дозвілля маленьких містян. За планами найближчим часом має бути 16 закладів. Щодо колишнього "Соняшника", то завдяки міській владі та депутатам, він став взірцем, а діти отримали гідні умови для позашкільного виховання.  До речі, під час урочистого відкриття клубу Д. Чаленко й А. Власюк подарували дітям сучасний музичний центр, а мер Вінниці С. Моргунов – телевізор. Варто зазначити, що клуб відвідують 250 дітей. У закладі працюють різноманітні гуртки та класи по вивченню іноземних мов.

Юрій ЯРМОЩУК