Депутатка Устінова анонсувала розгляд питання про відставку очільника МОЗ Степанова

Новини Вінниці / Депутатка Устінова анонсувала розгляд питання про відставку очільника МОЗ Степанова

Депутатка від «Голосу» Олександра Устінова не приховувала радості, повідомляючи, що їй з колегами вдалося зібрати більш ніж 150 підписів парламентарів за відставку міністра охорони здоров’я. Вінничанка давно критикувала Максима Степанова.

Депутатка від «Голосу» Олександра Устінова не приховувала радості, повідомляючи у Facebook, що їй з колегами вдалося зібрати більш ніж 150 підписів парламентарів за відставку міністра охорони здоров’я. Вінничанка давно критикувала Максима Степанова.

«Нарешті! Я дякую кожному депутату, хто поставив підпис! Не пішов на договорняки з совістю (а повірте багатьом дзвонили і пропонували «допомогти на окрузі», питали «що треба»), а поставив підпис за відставку міністра, на совісті якого тисячі смертей», - написала у соцмережі політикиня.

До «гріхів» міністра вона також зарахувала «провалене тестування», «закупівлю захисних костюмів для лікарів на 40% дорожче» і «відсутність вакцин від ковіду».

«Саме через його бездіяльність сьогодні щодня помирає пів тисячі українців. Тому ця людина має не те, що піти з посади, а сісти до в’язниці. Але найменше, що ми сьогодні можемо зробити як депутати, це - звільнити міністра. Інше - це справа правоохоронних органів», - зазначила депутатка.

На фото О.Устінова з колежанкою О.Стефанишиною