Де на Вінниччині минулої доби фіксували найбільше нових випадків COVID-19

Новини Вінниці / Де на Вінниччині минулої доби фіксували найбільше нових випадків COVID-19

Із 267 виявлених минулої доби на Вінниччині нових випадків коронавірусу, 63 зафіксовано в обласному центрі. Про це повідомляють у Вінницькій ОДА. Серед районів найбільше нових випадків COVID-19 підтверджено у Тиврівському - 26, Бершадському - 22 та Калинівському - 17.

Із 267 виявлених минулої доби на Вінниччині нових  випадків коронавірусу, 63 зафіксовано в обласному центрі. Про це повідомляють у Вінницькій ОДА. Серед районів найбільше нових випадків COVID-19 підтверджено у Тиврівському - 26, Бершадському - 22 та Калинівському - 17.

У Жмеринському районі виявлено 15 нових випадків коронавірусу, в Іллінецькому - 13, Вінницькому та Шаргородському по 12, Літинському - 11, Хмільницькому - 10, Липовецькому - 9.

У Барському, Немирівському та Тульчинському районах виявлено по вісім нових випадків, у Тульчинському - сім, Могилів-Подільському - шість, у Калинівському - п'ять випадків, Оратівському та Тростянецькому - по чотири. У Гайсинському та Ямпільському районах - по три, в Погребищенському - один новий випадок.   

Загалом з початку епідемії в лабораторіях обласного лабораторного центру методом полімеразної ланцюгової реакції досліджено 107 809 зразків. У результаті в 11 365 випадках виявлений коронавірус.

Сергій Маламура

4 листопада, 2020