Чи закриють Банкову на карантин? В Офісі Зеленського виявлено хворих на COVID-19

Новини Вінниці / Чи закриють Банкову на карантин? В Офісі Зеленського виявлено хворих на COVID-19

В Офісі президента і Управлінні держохорони зафіксували спалахи коронавируса. Після повідомлення про те, що вірус виявили у першій леді - Олени Зеленської, з'ясувалося, що інфікування підтверджено у кількох високопосадовців з Банкової.

В Офісі президента і Управлінні держохорони зафіксували спалахи коронавируса. Після повідомлення про те, що вірус виявили у першої леді - Олени Зеленської, з'ясувалося, що інфікування підтверджено у кількох високопосадовців з Банкової.

Як повідомляє "Страна" з посиланням на свої джерела, коронавірусом інфікувалися міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков та радник президента України Руслан Демченко.

Відомо, що 12 червня обидва політики в Парижі вели переговори із зовнішньополітичним радником президента Франції Еммануелєм Бонном. Очолював українську делегацію голова ОП Андрій Єрмак.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що коронавірус діагностований у Олени Зеленської. Вона сама зізналася в цьому, уточнивши, що відчуває себе добре і не має ніяких симптомів хвороби. А буквально за кілька днів до цього в інтерв'ю одному з видань президент Володимир Зеленський зізнався, що хотів спеціально заразитися коронавірусом, щоб підтримати людей, але близькі його відговорили.

Отже, чи закриють Банкову на карантин?..

Макс Мельник

13 червня, 2020