Чи "прозоре" листування? Майже мільйон гривень головне територіальне управління юстиції у Вінницькій області витратили на марки та конверти

Новини Вінниці / Чи "прозоре" листування? Майже мільйон гривень головне територіальне управління юстиції у Вінницькій області витратили на марки та конверти

Цьогоріч Вінницька дирекція Публічного акціонерного товариства "Укрпошта" виграла тендер майже на мільйон гривень. Марки та конверти на 959 624,00 грн. купило Головне територіальне управління юстиції у Вінницькій області.

Цьогоріч Вінницька дирекція Публічного акціонерного товариства "Укрпошта" виграла тендер майже на мільйон гривень. Марки та конверти майже на мільйон ( 959 624,00 грн ) купило Головне територіальне управління юстиції у Вінницькій області.

Замовник, тобто управління юстиції, оголосив відкриті торги на ProZorro. Лише маркованих конвертів "юристи" придбали 90393 штук на суму 402248,85 грн.

NaПарижі порахував, щоб використати всі конверти, працівникам управління потрібно відправляти щодня по 358 листів. Це при умові ,що місяць має в середньому 21 робочий день. Якщо ж листуватися без вихідних, то щодня мусять відправляти по 250 листів. Цікаво, а чи вдосталь співробітників у ГТУ юстиції, щоб щодня лише заклевювати таку кількість листів?..

Зазначимо, окрім маркованих конвертів "юристи" придбали самі марки. Мабуть, для колекції. 

 

Катерина Горбатюк

Антон Булгаков

13 листопада, 2017