Чому "Nа Парижі" стає "VinTime"?

Новини Вінниці / Чому "Nа Парижі" стає "VinTime"?

​​​​​​​Вже 8 років існує  інтернет-газета  Вінниччини - «Nа Парижі».

За вісім років ми багато вчились, змінювали формати та шукали напрямки, щоб бути цікавими Вінничанам та жителям області.

Вже мало хто пам’ятає перший чорно-білий дизайн газети. Наша аудиторія зростала і зараз, у зв’язку з війною, наші читачі опинились у всіх куточках світу. Ми вдячні, що куди б Вас не занесла доля, Ви залишаєтесь Вінничанами, які продовжують цікавитися життям свого краю.

Рухаючись  в ногу з часом, ми продовжуємо дотримуватись традиції осучаснювати газету, зокрема і її зовнішній вигляд.

 В грудні ми почали шлях до вибору нового дизайну «Nа Парижі», змінили кольорову гаму, обрали нові стилі і професіонали приступили до своєї «магії редизайну». В той же час, ми прийняли рішення оформити і торгівельну марку, адже «Nа Парижі» вже є добре знаною Вінничанами.

Проте, нас очікувала несподіванка – торгівельна марка з нашою назвою та логотипом була вже оформлена.

Зрозуміло, що дізнавшись про це, ми більше не могли  використовувати назву «Nа Парижі», тому в терміновому порядку обрали нове ім’я, яке асоціюється із Вінниччиною – VinTime.

Одразу, випереджаючи Ваші коментарі стосовно схожості з WineTime, наголошуємо, що дана мережа магазинів читається як «вайн тайм», від слова вино (wine), тоді як VinTime – Vinnytsia Time.

Тож ми залишаємось з Вами, незмінними в бажанні розвитку та вдосконалення.