Чергова втрата у Вінницькій ФМГ №17: померла вчителька Людмила Юзвенко

Новини Вінниці / Чергова втрата у Вінницькій ФМГ №17: померла вчителька Людмила Юзвенко

Чергова непоправна втрата у Вінницькій фізико-математичній гімназії №17: 12 квітня пішла з життя викладачка образотворчого мистецтва Людмила Юзвенко.

Чергова непоправна втрата у Вінницькій фізико-математичній гімназії №17: 12 квітня пішла з життя викладачка образотворчого мистецтва Людмила Юзвенко.

"Педколектив Сімнадцятої втратив висококваліфікованого педагога, чуйну добру людину, принципову колегу - Юзвенко Людмилу Василівну, яка надзвичайно любила мистецтво, його яскраві фарби та таємниці. Понад 30 років працювала Людмила Василівна у закладі - розкривала секрети креслення та мистецтва, дарувала учням та колегам свою лагідну посмішку та мудрі поради. Вічна світла пам'ять....", - йдеться у дописі у спільноті гімназії у Facebook.

Людмила Юзвенко хворіла на COVID-19. Колеги розповідають, що їй вже було краще.    

"Спочатку ковід. Ми всім колективом зібрали кошти на лікування. А на днях її переводили в другу палату, по дорозі вона впала, дуже побилася, лежала кілька днів, не могла піднятися. Сьогодні на нараді наша директор сказала, що наче їй дихати легше, але потрібна довга реабілітація. Але о 15 годині прийшла така страшна звістка", - пише у соцмережі колега покійної Людмила Терентьєва.

На жаль, це вже не перша втрата Вінницької ФМГ №17. Як повідомляв NаПарижі, 8 квітня помер відомий вчитель викладач гімназії Михайло Яковенко. А місяцем раніше пішла з життя вчителька Івета Воскобойник.