Через півроку поліція знайшла причетних до викрадення автівки вінничанина

Новини Вінниці / Через півроку поліція знайшла причетних до викрадення автівки вінничанина

Вінницька поліція розшукала зловмисників, які в травні викрали «ВАЗ 2107». Повернули автомобіль власнику правоохоронці за кілька днів. Затримали підозрюваних у викрадені машини вінничанина лише 30 жовтня.

Вінницька поліція розшукала зловмисників, які в травні викрали «ВАЗ 2107». Повернули автомобіль власнику правоохоронці за кілька днів. А затримали підозрюваних у викрадені машини вінничанина лише 30 жовтня.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, 9 травня до міського відділу поліції звернувся  33-річний вінничанин. За словами чоловіка, ввечері автомобіль він залишив припаркованим біля будинку. Через кілька днів оперативники знайшли «сімку» на одній з вулиць обласного центру. Авто крадії покинули…

Після проведення розшукових дій 30 жовтня поліцейські встановили тих, хто причетний до вчинення злочину. Ними виявились двоє 19-річних жителів села Бохоники Вінницького району. Пройшло майже півроку…

Кримінальне провадження відкрито відповідно до ч.1 ст.289  КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом ). Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Макс Мельник

31 жовтня, 2019