Через обледеніння на Вінниччині у 12 випадках рятувальники витягували легковики з кювету та прибирали з доріг дерева

Новини Вінниці / Через обледеніння на Вінниччині у 12 випадках рятувальники витягували легковики з кювету та прибирали з доріг дерева

Рясний мокрий сніг перетворив більшість доріг на Вінниччині у ковзанки. Вчора, 21 листопада, неподалік Літина у кюветі опинився Hyundai sonata. Водій легковика не впорався з керуванням на слизькій дорозі. І це не поодинокий випадок.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

Ввечері 21 листопада стало відомо, що за селом Чагів Оратівської ТГ на проїжджу частину дороги Р-17, внаслідок обледеніння, впало дерево. Прибувши до місця події, рятувальники 25 державної пожежно-рятувальної частини за допомогою спецобладнання розкряжували стовбур дерева та прибрали гілля з автошляху.

А трохи раніше довелось рятувати легковий автомобіль. За попередніми даними, 31-річний кермувальник, не впоравшись з керуванням, з'їхав з проїжджої частини дороги у кювет. Прибувши на виклик, бійці ДСНС за допомогою спецобладнання витягли транспортний засіб на безпечну ділянку автошляху.

Загалом, за минулу добу, рятувальники Вінниччини здійснили 12 аварійно-рятувальних робіт. Зокрема, ці роботи пов'язані з наданням допомоги населенню (буксирування й витягування автомобілів з кюветів та очищення автошляхів від повалених дерев).

Макс Мельник

22 листопада, 2022