Через негоду на Вінниччині сталися три аварії (ФОТО)

Новини Вінниці / Через негоду на Вінниччині сталися три аварії (ФОТО)

На Вінниччині, з початком снігопаду, так звані в народі «літуни» та «любителі літньої гуми» потрапили у досить серйозні ДТП у м. Вінниця,  Хмельницькому та Бершадському районах. В результаті зіткнень до лікарень з тілесними ушкодженнями потрапили четверо людей

На Вінниччині, з початком снігопаду, так звані, «літуни» та «любителі літньої гуми» потрапили у досить серйозні ДТП у м. Вінниця,  Хмельницькому та Бершадському районах. В результаті зіткнень до лікарень з тілесними ушкодженнями потрапили четверо людей

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, 2 грудня близько 9.10 год, у Хмельницькому районі зіткнулись Ford Focus та Volkswagen Caddy. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 49-річна кермувальниця госпіталізована.

Того ж дня, близько 12.30 години у м. Вінниця сталась автопригода за участі автомобіля Chery Elara та пішохода. За кермом іномарки перебував 32-річний  вінничанин. Рухаючись вулицею Хмельницьке шосе, чоловік допустив наїзд на 55-річну жінку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Потерпіла госпіталізована до міської лікарні.

Також у м. Вінниця о 15.20 год, водій автомобіля Mercedes Benz, не впорався з керуванням транспортного засобу, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Fiаt Ducato.

В результаті автопригоди тілесні ушкодження отримав 38-річний водій «Мерседеса», житель м.Тульчин.  

У Бершадському районі автомобіль Daewoo Lanos з’їхав в кювет та перекинувся. В результаті автопригоди 40-річна водійка госпіталізована до районної лікарні. 

Транспортні засоби поміщені на арешт майданчик

За фактами автопригод слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий термін.

Новини Вінниці / Через негоду на Вінниччині сталися три аварії (ФОТО)Новини Вінниці / Через негоду на Вінниччині сталися три аварії (ФОТО)
Ірина Заіковата

3 грудня, 2019