Через «кулаком по столі»: у Бершаді нарешті погодили рішення для забезпечення опалювального сезону

Новини Вінниці / Через «кулаком по столі»: у Бершаді нарешті погодили рішення для забезпечення опалювального сезону

Аби зібрати кворум на сесії Бершадської міськради та вирішити нагальні питання перед початком опалювального сезону, у місто завітало керівництво регіону. Саме їхній візит дозволив зібрати у сесійній залі депутатів. Нарешті через кулаком по столі» обранці не голосували пакетом за земельні та опалювальні питання, а лише за, що треба перед зимою.

Нагадаємо, у Бершаді на Вінниччині попереджали про повний параліч комунальної сфери та зрив опалювального сезону. Через те, що декілька місяців депутати ігнорували сесію. Наприкінці вересня ситуація спонукала місцевих комунальників до публічного попередження про можливий параліч усього міського господарства.

Щоб уникнути сценарію, аналогічного тому, який спостерігався у Ладижині минулої зими, сьогодні начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов ініціюював проведення 37-ї чергової сесії Бершадської міськради.

«Депутатами були розглянуті та прийняті життєво важливі для громади рішення щодо початку опалювального сезону. Зокрема, про закупівлю твердого палива для котелень лікарні, а також міської котельні, яка обслуговує 33 багатоквартирних будинки та ліцей», - зазначив Сергій Борзов.

Зазначимо, сесії ігнорували представники багатьох фракцій.

Макс Мельник

4 жовтня, 2023