Борзов заявив, що балотуватиметься в мери Вінниці

Новини Вінниці / Борзов заявив, що балотуватиметься в мери Вінниці

Очільник Вінницької ОДА Сергій Борзов у Facebook написав, що балотуватиметься у мери Вінниці. Зазначимо, що до висунення та узгодження його кандидатури на VІІ позачерговому з’їзді партії «Слуга Народу» 31 серпня, про намір губернатора випробувати свої сили писали. Він цього раніше не заперечував.

Очільник Вінницької ОДА Сергій Борзов у Facebook написав, що балотуватиметься у мери Вінниці. Зазначимо, що до висунення та узгодження його кандидатури на VІІ позачерговому з’їзді партії «Слуга Народу» 31 серпня, про намір губернатора випробувати свої сили писали. Він цього раніше не заперечував.

Нагадаємо, NaПарижі опублікував матеріал про те, які пристрасті чекають на вінничан: "Гра престолів" за вінницьким сценарієм: кандидати у мери готуються до наступу, в якому виклав власну позицію щодо амбіцій чотирьох Сергіїв.

У Дніпрі кандидатом став Сергій Риженко — головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова. Також він є депутатом облради від «Блоку Петра Порошенка». Через балотування у мери БПП виключив його зі своєї фракції. .

У Житомирі балотуватиметься Віктор Євдокимов. Він — ректор університету «Житомирська політехніка» та очолює обласний осередок партії «Наш край».

У мери Запоріжжя піде Віталій Тишечко, який наразі є депутатом Запорізької міськради.

В Івано-Франківську за крісло мера змагатиметься Олександр Богачов. Він є директором будівельної компанії «Мельник».

У Києві в мери йде Ірина Верещук. Наразі вона є нардепом від «Слуги народу», а раніше очолювала невелике містечко Рава-Руська у Львівській області.

У Кропивницькому в мери балотується Ольга Ковальова-Алокілі. Вона все своє життя працювала у банках, зокрема і на керівних посадах. Також нетривалий час була радником голови Кіровоградської ОДА Андрія Балоня, якого затримали на хабарі.

У мери Луцька йде очільник міської організації «Слуги народу» Роман Бондарук. Він є підприємцем, головою Ради ОСББ, депутатом Волинської облради від «Батьківщини» та членом міськвиконкому.

У Львові за посаду мера змагатиметься полковник Тарас Кльофа. Він був депутатом Львівської міськради від партії «Самопоміч».

У Миколаєві кандидаткою обрали Тетяну Домбровську. Вона є місцевою громадською активісткою та головою ГО «Майбутнє Миколаєва». Саме її свого часу голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко називав «корабельною сосною».

В Одесі погодився піти у мери колишній гуморист Олег Філімонов. Він був ведучим телепередач «Джентльмен-шоу», «Камера сміху», «Філімонов та компанія». Також Філімонов має звання народного артиста України.

У Полтаві на посаду мера балотується Сергій Іващенко - місцевий бізнесмен та власник спортклубу «Полтава». У 2019 році він безуспішно балотувався до Верховної Ради від Аграрної партії.

У Рівному кандидатом став Віталій Коваль, який є чинним головою Рівненської обласної держадміністрації.

У Сумах кандидаткою в мери висунули Тетяну Рябуху. Вона є нардепом від «Слуги народу», а до цього працювала вчителькою.

У Тернополі балотуватиметься ще один гуморист — Віктор Гевко. Він є актором «Ліги сміху» та «Країни У». Його брат Володимир Гевко є чинним нардепом від «Слуги народу» та очільником місцевого осередку партії.

В Ужгороді у мери йде Віктор Щадей. Наразі він є депутатом Ужгородської міської ради від фракції «Батьківщина».

У Харкові за крісло мера змагатиметься Олексій Кучер, який був нардепом від «Слуги народу», але згодом став очільником Харківської ОДА.

У Херсоні партія висунула у мери Юрія Кирилова. Він наразі є ректором Херсонського аграрного університету, також був депутатом міськради від «Європейської солідарності».

У Хмельницькому на посаду мера балотуватиметься Інна Ящук. Вона є депутаткою Хмельницької облради від партії «Самопоміч» та деканом факультету початкової освіти та філології Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.

У Черкасах балотуватиметься Віталій Ільченко. Він — місцевий підприємець та директор сільськогосподарської компанії «Укравіт Агро».

У Чернівцях у мери піде Віталій Другановський. Він керує місцевим осередком партії «Слуга народу» та працює ресторатором.

У Чернігові за посаду мера змагатиметься Юрій Тарасовець. Він також є місцевим підприємцем та був очільником місцевого осередку партії Віталія Кличка УДАР.

Олеся Рудницька

31 серпня, 2020