Бійка у вінницькому тролейбусі: поліція затримала двох молодиків

Новини Вінниці / Бійка у вінницькому тролейбусі: поліція затримала двох молодиків

Вдень 4 грудня у Вінниці сталась бійка у салоні тролейбуса. Через раптовий конфлікт двоє молодиків побили пасажира. Незабаром буйних вінничан розшукали та затримали.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, про інцидент правоохоронцям повідомили близько 15-ої години свідки. Один з них зафільмував бійку коли вже тролейбус зупинився, а водій намагався вгамувати молодиків. Вони не звертали уваги. Але, зрозумівши, що про виклик поліції очевидці не жартували, врекли.

Вжитими оперативними заходами працівники поліції ідентифікували причетних до хуліганських дій та протягом години їх розшукали і затримали. Як виявилось, до вчинення злочину причетні двоє жителів обласного центру. Молодикам 21 та 28 років. Старший з них раніше неодноразово притягувався до відповідальності за крадіжки.

За вказаним фактом поліцейськими Відділення поліції № 1 Вінницького районного управління поліції розслідується провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до п’яти років.

Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює Вінницька окружна прокуратура. Молодиків тримали під вартою до обрання судом запобіжного заходу.

Макс Мельник

6 грудня, 2023