Багаторічна головна фінансистка Вінниці Наталя Луценко пішла на заслужений відпочинок

Новини Вінниці / Багаторічна головна фінансистка Вінниці Наталя Луценко пішла на заслужений відпочинок

Сьогодні, 25 серпня, перед засіданням міської ради очільник громади Сергій Моргунов та секретар міської ради Павло Яблонський вручили Почесну відзнаку міського голови Нагрудний знак «Відзнака міського голови» 65-річній директорці департаменту фінансів Наталії Луценко, яка 45 років віддала роботі в органах місцевого самоврядування.

Її нагородили за багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, високу професійність і відповідальність за доручену справу, значні професійні здобутки, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, активну життєву позицію та з нагоди ювілею. Після чого з почестями та подяками провели на заслужений відпочинок.

«Наталія Дмитрівна – це якраз той приклад, коли у 20 років людина прийшла на роботу у фінансове управління і розпочала працювати з самого першого щабля і пройшла всі кар’єрні зростання до директора департаменту фінансів, члена виконкому. Наталія Луценко – це легенда не одного скликання депутатського корпусу Вінницької міської ради й в тому числі виконавчого комітету. Вона гроза фінансової дисципліни територіальної громади міста. І, найголовніше, Наталія Дмитрівна виховала два покоління достатньо професійних, відданих територіальній громаді фахівців, які працюють у нашому місті й не лише», – розповів Сергій Моргунов.

Наталія Луценко своєю чергою також звернулася до присутніх. Вона подякувала Сергію Моргунову та усій команді міської ради за високу оцінку своєї діяльності.

«Позитивних вагомих результатів не можна досягти зусиллями однієї людини, тому велика вдячність всім, хто допомагав та підтримував: депутатам міської ради, Сергій Анатолійович, Павло Васильович – вам особисто, колегам департаментів та відділів міської ради, всім працівникам департаменту фінансів. Я бажаю всім нам Перемоги, миру та процвітання нашому місту. Дякую за нагороду та ту співпрацю, яка була», – говорить Наталія Луценко.

Олеся Рудницька

25 серпня, 2023