Артилеристи з Вінниччини взяли участь у військових навчаннях

Новини Вінниці / Артилеристи з Вінниччини взяли участь у військових навчаннях

Майже місяць нацгвардійці з Вінниччини вдосконалювали свою майстерність в ході військових навчань, які включали як теоретичні, так і практичні заняття - проводили бойові стрільби.

Майже місяць нацгвардійці з Вінниччини вдосконалювали свою майстерність в ході військових навчань, які включали як теоретичні, так і практичні заняття - проводили бойові стрільби.

Про це йдеться на сторінці спільноти Військова частина 3028 у Facebook.

«Навчання проводились для того, щоб комплексно відпрацювати заходи приведення артилерійських підрозділів у бойову готовність, провести бойове злагодження та вдосконалити польовий вишкіл бійців», - йдеться в інформації.

У пресслужбі частини розповідають, як проходив останній - завершальний етап навчань.

Кожен підрозділ вранці отримував сигнал на приведення в бойову готовність, висувався в район зосередження, виставляв імпровізовані контрольно-пропускні пункти, проводив маскування техніки, вивчав обстановку та готувався до виконання завдання – все як в бою.

Бойову майстерність продемонстрували гвардійці-мінометники, самохідні артилерійські та протитанкові артилерійські батареї.

На фото: артилеристи 8-го полку оперативного призначення ім. І. Богуна, відомого як Калинівський, під час бойових стрільб.

Новини Вінниці / Артилеристи з Вінниччини взяли участь у військових навчанняхНовини Вінниці / Артилеристи з Вінниччини взяли участь у військових навчанняхНовини Вінниці / Артилеристи з Вінниччини взяли участь у військових навчанняхНовини Вінниці / Артилеристи з Вінниччини взяли участь у військових навчанняхНовини Вінниці / Артилеристи з Вінниччини взяли участь у військових навчанняхНовини Вінниці / Артилеристи з Вінниччини взяли участь у військових навчанняхНовини Вінниці / Артилеристи з Вінниччини взяли участь у військових навчанняхНовини Вінниці / Артилеристи з Вінниччини взяли участь у військових навчанняхНовини Вінниці / Артилеристи з Вінниччини взяли участь у військових навчанняхНовини Вінниці / Артилеристи з Вінниччини взяли участь у військових навчанняхНовини Вінниці / Артилеристи з Вінниччини взяли участь у військових навчанняхНовини Вінниці / Артилеристи з Вінниччини взяли участь у військових навчанняхНовини Вінниці / Артилеристи з Вінниччини взяли участь у військових навчанняхНовини Вінниці / Артилеристи з Вінниччини взяли участь у військових навчанняхНовини Вінниці / Артилеристи з Вінниччини взяли участь у військових навчаннях
Марина Карабай

9 жовтня, 2020