АPPLE BAR: у Бару вдруге відбудеться Міжнародний фестиваль яблук

Новини Вінниці / АPPLE BAR: у Бару вдруге відбудеться Міжнародний фестиваль яблук

Другий рік поспіль на Вінниччині відбудеться ІІ міжнародний фестиваль-ярмарок «АPPLE BAR». Цьогоріч він буде проходити два дні 20-21 жовтня у Бару та Вінниці. Організатори готують цікаві семінари на тему, як не лише виростити продукцію, а й як її вигідно збути, ярмарки, майстер-класи, виступи артистів, яблучні соки і наливки, пироги з яблуками.

Другий рік поспіль на Вінниччині відбудеться ІІ міжнародний фестиваль-ярмарок «АPPLE BAR». Цьогоріч він буде проходити два дні - 20-21 жовтня - у Бару та Вінниці. Організатори готують цікаві семінари на тему, як не лише виростити продукцію, а й як її вигідно збути, а також ярмарки, майстер-класи, виступи артистів, яблучні соки і наливки, пироги з яблуками.

У перший день фесту 20 вересня запланований форум «Розвиток сільських територій об’єднаних територіальних громад», на який запросили урядовців, іноземні делегації, зокрема з сусідніх Польщі та Молдови, садівників та ягідників з усії України. Головна мета - підвищення конкурентоздатності сільського господарства, стале управління природними ресурсами та економічний розвиток територій. Він проходитиме в обласному центрі та у Бару.

У другий день фестивалю 21 жовтня основні локації АPPLE BAR будуть у центрі Бару на Майдані Святого Миколая. На площі буде організовано виставку-продаж врожаю, саджанців ягідних, плодових дерев, засобів захисту рослин. Буде проведено майстер-клас з обрізки дерев і щеплення. З 14 години на майдан барчан та гостей міста манитимуть різні смаколики. Адже рамках фесту буде парад страв з яблук, дегустація наливок, соків, джемів і варення.

Саша Григоровська

14 вересня, 2018