Апартаменти БОГУН у Вінниці дозволяють бути першими й успішними

Новини Вінниці / Апартаменти БОГУН у Вінниці дозволяють бути першими й успішними

Bogun - мультифункціональний комплекс, який поєднує в собі абсолютно усе, що потрібно для бізнесу, роботи та життя.

Це місто в місті за околиці якого можна і не виходити, щоб заробляти чи відпочивати. Апартаменти найвищого класу, комерційні площі, супермаркети, ресторани та бутіки все на одній локації. 

Фасад Богуна - гігантське скляне дзеркало. Перехожі бачитимуть у ньому, як пропливають хмари, змінюються пори року і запалюється горизонт багряними заходами сонця. А власники Апартаментів матимуть запаморочливий вигляд на місто. Це найкраща точка Вінниці, щоб насолоджуватися краєвидами. 

Придбавши Апартаменти в комплексі Богун, вже за кілька років ви окупите їх вартість. Адже це унікальний сегмент нерухомості. Він поєднує комфорт життя у квартирі із пріоритетним доступом до абсолютно усіх сервісів комплексу.  Їх цілодобова доступність дає відчуття неймовірного комфорту та економії найціннішого ресурсу – часу. 

Вигідна інвестиція не має конкурентів у регіоні. Вінниця лідер в рейтингу найкомфортніших міст, зручно і швидко дістатися до столиці, чудові дороги, тут відкрили свої потужності величезні заводи та фабрики, масштабні ІТ компанії, щороку виникають нові родзинки, які притягують туристів. Богун в найкращій точці Вінниці, на перетині головних транспортних шляхів.

Обирайте компактні Апартаменти від 28 м чи просторі у 75 квадратів та впевнено реалізовуйте бізнес-ідеї.

Апартаменти розташуються в трьох баштах, висота яких 10, 14 і 17 поверхів. Кожна з окремим фоє, де цілодобово працюють консьєржі та ліфтом, який напряму веде до торгово-розважальної зони та підземного паркінгу. 

Що ви отримаєте разом із купівлею Апартаментів в комплексі Богун? 

  • подібний рівень в Україні можуть запропонувати лише міста мільйонники;
  • доступ до усіх об'єктів комплексу;
  • дизайнерські рішення на кожному кроці: перший поверх з ефектним лоббі, закритий патіо двір, щоб почуватися в оазисі серед міста, вихід на набережну Південного Бугу до найбільшого у Європі світломузичного фонтану Рошен. Цілодобову охорону, відеонагляд, в'їзд на територію паркінгу за розпізнаванням номерних знаків, консьєрж сервіс на рівні найкращих готелів.  

Усією системою керуватиме управляюча компанія, її головне завдання мінімум зусиль для вас та гостей і повний комфорт. Сертифіковані спеціалісти – ваші персональні помічники які виконують усі завдання: утримання нерухомості, клінінг, технічний нагляд, підбір орендарів, ведення фінансової документації.

Кожен власник нерухомості Богун – буде автоматично зареєстрований у системі управління “розумний будинок”. Це унікальний мобільний додаток, який дозволить в кілька кліків викликати охорону, зв’язатися з персоналом, управляти безпекою, орендою,  освітленням, кліматом у приміщенні. Сплачувати послуги та робити заявки, тримати контакт з особистим менеджером. А також бути в курсі актуальних новин, мати доступ до загального чату, голосувань, пріоритетного резерву залів, приміщень, ресторанів. 

Вже зараз ви можете віртуально походити своїми майбутніми кімнатами й оцінити наскільки статусно мати нерухомість у комплексі. 

Телефонуйте: +38 (098) 080 5000

Будьте першими і успішними в апартаментах БОГУН.

admin

24 листопада, 2021