Ахметов поміняв директора ДТЕК Ладижинської ТЕС

Новини Вінниці / Ахметов поміняв директора ДТЕК Ладижинської ТЕС

Ладижинською ТЕС , яка входить до енергетичного холдингу ДТЕК Р. Ахметова, відтепер керуватиме Ігор Снєгін. До цього новопризначений директор, який має більш ніж 30-ть років досвіду роботи в тепловій генерації, очолював Запорізьку ТЕС. Про це повідомили у прес-службі ДТЕК Ладижинської ТЕС.

Ладижинською ТЕС, яка входить до енергетичного холдингу ДТЕК Р. Ахметова, відтепер керуватиме Ігор Снєгін. До цього новопризначений директор, який має більш ніж 30 років досвіду роботи в тепловій генерації, очолював Запорізьку ТЕС. Про це повідомили у прес-службі ДТЕК Ладижинської ТЕС.

«Ігор Снєгін досконало знає всі виробничі процеси, має досвід роботи в будь-яких нестандартних режимах роботи ТЕС - виріс від електромонтера до директора станції-флагмана української енергетики. За час роботи на Запорізькій ТЕС Ігор Снегін домігся підвищення надійності і економічності роботи обладнання. У 2016-2018 роках під керівництвом Ігоря Снєгіна Запорізька ТЕС працювала з максимальним навантаженням для компенсації навантаження антрацитових ТЕС, яку українська енергосистема втратила через блокаду поставок антрациту», - зазначили у прес-службі.

За даними прес-служби, попередній директор ТЕС Олександр Бобрик, який очолював електростанцію 4 роки, прийняв рішення продовжити кар'єру поза компанією.

«Багаторічний досвід Ігоря Снєгіна в зниженні аварійності, налагодженні роботи обладнання в нестандартних режимах допоможе підвищити ефективність роботи ДТЕК Ладижинська ТЕС. У планах компанії - подальша модернізація її енергоблоків - оновлене обладнання буде працювати чіткіше, безпечніше, екологічніше. Ці проекти вимагають високого професіоналізму, яким енергетики Ладижина володіють повною мірою, але без висококласного керівника не впораються», - зазначив директор з генерації електроенергії ДТЕК Енерго Сергій Куриленко,  представляючи нового керівника колективу.