Аби зупинити захворюваність на грип на Вінниччині закрили майже 150 шкіл

Новини Вінниці / Аби зупинити захворюваність на грип на Вінниччині закрили майже 150 шкіл

Від сьогодні учні 146 шкіл Вінниччини закриті на карантин. Для того, щоб зменшити рівень захворюваності на ГРВІ та грип по області на вимушені канікули відправили 72309 дітей . Про це NaПарижі повідомили у департаменті освіти і науки облдержадміністрації.

Від сьогодні учні 146 шкіл Вінниччини закриті на карантин. Для того, щоб зменшити рівень захворюваності на ГРВІ та грип по області на вимушені канікули відправили 72 309 дітей. Про це NaПарижі повідомили у департаменті освіти і науки облдержадміністрації.

Так "грипують" школи у 13 районах, зокрема у Немирівському, Вінницькому, Тиврівському, Літинському, Жмеринському, Барському, Хмільницькому, Шаргородському, Піщанському, Калинівському, Тростянецькому, Могилів-Подільському та Крижопільському. Також не навчаються учні у містах Вінниці, Ладижині, Жмеринці, Хмільнику, Козятині та Калинівці.

Одні повернуться на навчання у шкільних класах наприкінці тижня, в інших, наприклад, двох школах Крижопільського району вже відомо, що школярі відпочиватимуть до 23 лютого.

Раніше NaПарижі повідомляв, що на Вінниччині виявили вже чотири випадки захворювання на грип "Брісбен".