98 бойових зіткнень за добу на фронті

Новини Вінниці / 98 бойових зіткнень за добу на фронті

За останню добу на фронті в Україні відбулося 98 бойових зіткнень, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України. Ворог продовжує ігнорувати закони ведення війни та використовує тактику терору, наносячи ракетні та авіаційні удари, а також обстрілюючи позиції українських військ та цивільні об'єкти.

Загалом за добу ворог здійснив 3 ракетних та 64 авіаційних удари, а також провів 93 обстріли з реактивних систем залпового вогню. У результаті терористичних атак ворога є загиблі та поранені серед цивільного населення, а також значні руйнування та пошкодження інфраструктури.

Серед обстріляних районів були Середина-Буда, Варварівка, Терни, Новомихайлівка, Парасковіївка, Костянтинівка, Антонівка, Вугледар, Мала Токмачка, Роботине, Червоний Маяк, Кринки та інші.

У зоні відповідальності українських військ на всіх напрямках зафіксовані активні бої, внаслідок яких ворог зазнав значних втрат. Наші захисники продовжують ефективно стримувати агресію противника та вести успішну контрнаступальну операцію.