65 бойових зіткнень на фронті за добу: українські військові активно відбивають атаки ворога

Новини Вінниці / 65 бойових зіткнень на фронті за добу: українські військові активно відбивають атаки ворога

За останню добу на фронті в Україні відбулося 65 бойових зіткнень, повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України. Протягом цього часу ворожі сили провели 13 ракетних та 66 авіаційних ударів, а також 96 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

У результаті агресії  є загиблі та поранені як серед військовослужбовців, так і серед мирного населення, включаючи дітей. Руйнування та пошкодження також зафіксовані на численних цивільних об’єктах.

Найбільш активні дії ворога спостерігалися в різних районах Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей. Напередодні Збройні Сили України здійснили успішні оборонні дії на всіх напрямках, відбивши 5 атак на Волинському та Поліському, 4 атаки на Куп’янському та Лиманському, а також 4 атаки на Бахмутському напрямку. На інших напрямках також зафіксовано успішні операції відбиття нападів ворога.

Помітною є також активна робота української авіації та ракетних військ, які завдали ударів по численних складах боєприпасів та іншій військовій техніці противника.

Українські військові продовжують активно захищати територію країни, завдаючи ворогу значних втрат та відбиваючи атаки в різних районах фронту.