3,3 проміле. У поліції озвучили результати аналізу крові вінничанки, яка напередодні збила на тротуарі хлопця

Новини Вінниці / 3,3 проміле. У поліції озвучили результати аналізу крові вінничанки, яка напередодні збила на тротуарі хлопця

До рішення суду, який незабаром має визначитись із запобіжним заходом 43-річній Наталії Д., яка збила на тротуарі хлопця, вінничанка перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання. Саме там «хворобливий стан» водійки Haval має вилікуватися. Простіше кажучи, у камері вона тверезітиме. У поліції заявили, що за результатами аналізу, рівень алкоголю у крові водійки перевищував норму у 16 разів – 3,3 проміле.

До рішення суду, який незабаром має визначитись із запобіжним заходом 43-річній Наталії Д., яка збила на тротуарі хлопця, вінничанка перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання. Саме там «хворобливий стан» водійки Haval має вилікуватися. Простіше кажучи, у камері вона тверезітиме. У поліції заявили, що за результатами аналізу, рівень алкоголю у крові (3,3 проміле) водійки перевищував норму у 16 разів.    

Нагадаємо, як писав NaПарижі,  ДТП сталась близько 10 години ранку у Вінниці на вулиці Івана Богуна. Не впоравшись з керуванням, правопорушниця перетнула дорогу на виїхала на тротуар з протилежної сторони, де зіткнулась з парканом та допустила наїзд на 13-річного вінничанина, який йшов в попутному напрямку. Травмований хлопець перебуває у лікарні.

У відділі комунікації обласного главку поліції вказують, що жінка має посвідчення водія відповідної категорії та керувала транспортним засобом, який їй належить.

Слідчими Вінницького районного управління поліції 43-річній жінці оголошено про підозру у вчиненні злочину,  передбаченого ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння). Жінці загрожує до 8 років позбавлення волі.

Слідчі звернулись з клопотанням до суду щодо обрання на час досудового розслідування жінці запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

До речі, у мережі оприлюднено цікаву інформацію. Для жінки це не перше ДТП. Минулого року вона вже була у суді через порушення ПДД та аварію, а також сплатила штраф за протоколом, складеним за статтями 122-4 і 124 КУпАП.

 

Макс Мельник

25 травня, 2021