У Вінниці збила хлопчика на тротуарі водійка з неадекватною поведінкою

Новини Вінниці / У Вінниці збила хлопчика на тротуарі водійка з неадекватною поведінкою

Близько 10-ої години 24 травня у Вінниці на тротуарі вулиці Івана Богуна водіка автомобілю Haval збила 7-річного хлопчика. Дитину у тяжкому стані доставили до лікарні та вже прооперували. Нині школяр перебуває у реанімаційному відділенні.

Близько 10-ої години 24 травня у Вінниці на тротуарі вулиці Івана Богуна водіка автомобілю Haval збила 13-річного хлопчика. Дитину у тяжкому стані доставили до лікарні та вже прооперували. Нині школяр перебуває у реанімаційному відділенні.

Як пояснили NaПарижі у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, 43-річна кермувальниця проїхала проїжджу частину вулиці, врізалася у паркан на протилежному боці дороги, а потім збила хлопця, вдаривши його ззаду. Дитина навіть не бачила автівки, адже рухалася попереду у попутному напрямку.

Коли на місце ДТП прибули патрульні, то відзначили «нетипову» поведінку жінки. Зразки її крові перевіряються на вміст алкоголю чи наркотичних засобів. Також у мережі припускають, що у водійки з ознаками неадекватності є психічні порушення. Правоохоронці зазначають, що психічний стан затриманою буде досліджуватися.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Постраждалого хлопчика каретою швидкої допомоги доставлено до обласної дитячої лікарні. Відомо, що його вже прооперували, але стан залишається тяжким.   

Фото Facebook

Новини Вінниці / У Вінниці збила хлопчика на тротуарі водійка з неадекватною поведінкоюНовини Вінниці / У Вінниці збила хлопчика на тротуарі водійка з неадекватною поведінкоюНовини Вінниці / У Вінниці збила хлопчика на тротуарі водійка з неадекватною поведінкою
Макс Мельник

24 травня, 2021