250 газових котлів за два місяці придбали споживачі Вінниччини у клієнтських просторах 104.ua

Новини Вінниці / 250 газових котлів за два місяці придбали споживачі Вінниччини у клієнтських просторах 104.ua

Для придбання сучасного газового обладнання споживачі газу Вінниччини все частіше обирають Клієнтські простори 104.ua. Тут широкий вибір різних газових приладів – котлів, конвекторів, плит, водонагрівачів від провідних світових та вітчизняних брендів.

Про це повідомляє АТ «Вінницягаз».

«Лише за два місяці поточного року у наших центрах придбали 250 сучасних газових котлів, 500 сигналізаторів загазованості, 30 модемів дистанційної передачі показань лічильника та інше газове обладнання», - йдеться у повідомленні.

Одночасно із придбанням приладу можна замовити комплексну послугу його встановлення.

«Ми пропонуємо найкраще для наших клієнтів. Оптом і в роздріб. Наші менеджери запропонують Вам широкий асортимент газових котлів, які відповідатимуть усім вашим вимогам», - зазначають у компанії.

Конденсаційні і турбовані, настінні і підлогові, бюджетні та ексклюзивні, для будинку, квартири чи офісу. У товаристві дадають: «порадимо, підберемо, встановимо».

Клієнтам пропонують:

• Широкий асортимент газового обладнання

• Фахівці з великим досвідом роботи, що професійно демонтують старі прилади та встановлять нові

• Офіційна реєстрація обладнання та його подальше сервісне обслуговування

«Не довіряйте заміну газового обладнання людям з вулиці. Це може призвести до небажаних і навіть трагічних наслідків! За більш детальною інформацією звертайтесь до менеджерів клієнтських просторів 104.ua», - повідомляють у компанії.

Адреси центрів та графік роботи за посиланням: https://bit.ly/3wNhOEH

Новини Вінниці / 250 газових котлів за два місяці придбали споживачі Вінниччини у клієнтських просторах 104.uaНовини Вінниці / 250 газових котлів за два місяці придбали споживачі Вінниччини у клієнтських просторах 104.uaНовини Вінниці / 250 газових котлів за два місяці придбали споживачі Вінниччини у клієнтських просторах 104.ua
admin

9 березня, 2023