За минулу добу рятувальники у Вінниці ліквідували наслідки двох ДТП

Новини Вінниці / За минулу добу рятувальники у Вінниці ліквідували наслідки двох ДТП

Четверо людей потребували негайної медичної допомоги.

Ввечері, 28 березня, на вулиці Магістратській внаслідок зіткнення двох автомобілей “ŠKODA"та “Mitsubishi”, в салоні другої було затиснуто 69-річного водія. Його, деблокували з автівки та передали працівникам екстреної медичної допомоги. Водія та пасажирку “ŠKODA" теж госпіталізували до медичного закладу.

А вже вночі, 29 березня, близько 1-ї години на Житомирському шосе. 54-річний водій “Dacia”, не впоравшись з керуванням з'їхав у кювет, в результаті чого був заблокований в авто. Надзвичайники вивільнили постраждалого з транспортного засобу та передали медикам.

 Причинами даних ДТП встановлюватимуть правоохоронці.

 

 

 

 

 

 

 

Рятувальна служба на варті безпеки: Дві аварії у Вінниці за минулу добу**

Протягом минулої доби у Вінниці сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, у результаті яких троє водіїв та пасажирка потребували медичної допомоги внаслідок отриманих травм.

Згідно з повідомленням на сайті Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області, 28 березня надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Магістратській у місті. Внаслідок зіткнення автомобілів марок “ŠKODA” та “Mitsubishi”, в салоні останнього затиснуло 69-річного водія. Рятувальники витягли його із пошкодженого транспортного засобу та передали медикам для надання необхідної допомоги. Крім того, також госпіталізували водія та пасажирку “ŠKODA”.

Окрім цього, о 1 годині ночі 29 березня сталася ще одна аварія на Житомирському шосе. Водій автомобіля “Dacia”, 54-річний чоловік, не впорався з керуванням та з'їхав у кювет, де його заблокувало в авто. Рятувальники вивільнили постраждалого та передали його медикам.

Поліція розпочала розслідування обставин обох подій, щоб встановити причини ДТП.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт було залучено 8 осіб рятувального персоналу та дві одиниці спецтехніки.

Михайло Білик

29 березня, 2024