У Вінниці в новоствореному Подільському науково-технічному ліцеї для обдарованої молоді 180 учнів урочисто склали клятву ліцеїстів

Новини Вінниці / У Вінниці в новоствореному Подільському науково-технічному ліцеї для обдарованої молоді 180 учнів урочисто склали клятву ліцеїстів

Сьогодні, 12 жовтня, у Вінниці у ВНТУ відбулася урочиста посвята ліцеїстів Подільському науково-технічному ліцеї для обдарованої молоді. 180 вихованців новоствореного закладу склали клятву та офіційно отримали залікові книжки.

Сьогодні, 12 жовтня, у Вінниці у ВНТУ відбулася урочиста посвята ліцеїстів Подільського науково-технічного ліцею для обдарованої молоді. 180 вихованців новоствореного закладу склали клятву та офіційно отримали залікові книжки.

У святі взяли участь учні ліцею, їх батьки, а також представники місцевої влади. Аби привітати ліцеїстів із їх святом завітали до закладу голова облдержадміністрації Валерій Коровій та заступник голови ОДА Ігор Івасюк. Посадовці зазначили, що з появою цього ліцею обдаровані діти зі всієї області, особливо з сільської місцевості, мають можливість отримувати якісні знання та підвищити свій рівень математичної та технічної освіти. В подальшому це дасть їм можливість вступити у найкращі вищі навчальні заклади України, а в загальному підвищити рівень конкурентноспроможності нашої молоді.

«У вас дуже багато викликів. Ідея створення ліцею полягала в тому, щоб дати можливість талановитим молодим людям опановувати знання і мати доступ до сучасних технологій і бути конкурентними у цьому непростому світі. Але разом з тим через вашу конкурентність буде сильна Україна. Нам потрібно зробити все можливе заради того, щоб освіта почала продукувати якість, яка в подальшому стане основою подальших позитивних змін в нашій країні. А для цього ми повинні створити освітні заклади, які будуть насамперед якісно готувати конкурентну молоду людину з відповідними знаннями. Ми зробимо наш Полідьський науково-технічному ліцеї  найкращим в Україні», - зазначив Валерій Коровій.

Раніше NaПарижі повідомляв, що на Вінниччині запрацював ліцей для обдарованих дівчат та юнаків. Його створено в рамках реалізації регіональної стратегії розвитку Вінниччини до 2020 року.

Новини Вінниці / У Вінниці в новоствореному Подільському науково-технічному ліцеї для обдарованої молоді 180 учнів урочисто склали клятву ліцеїстівНовини Вінниці / У Вінниці в новоствореному Подільському науково-технічному ліцеї для обдарованої молоді 180 учнів урочисто склали клятву ліцеїстівНовини Вінниці / У Вінниці в новоствореному Подільському науково-технічному ліцеї для обдарованої молоді 180 учнів урочисто склали клятву ліцеїстівНовини Вінниці / У Вінниці в новоствореному Подільському науково-технічному ліцеї для обдарованої молоді 180 учнів урочисто склали клятву ліцеїстівНовини Вінниці / У Вінниці в новоствореному Подільському науково-технічному ліцеї для обдарованої молоді 180 учнів урочисто склали клятву ліцеїстівНовини Вінниці / У Вінниці в новоствореному Подільському науково-технічному ліцеї для обдарованої молоді 180 учнів урочисто склали клятву ліцеїстів