У Вінниці судитимуть діджея, який ніби торгував «травою» та ЛСД

Новини Вінниці / У Вінниці судитимуть діджея, який ніби торгував «травою» та ЛСД

Цього молодого чоловіка, який працював діджеєм у кількох вінницьких розважальних закладах, очікує суд. «Світить» йому суворе покарання – до 12 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Цього молодого чоловіка, який працював діджеєм у кількох вінницьких розважальних закладах, очікує суд. «Світить» йому суворе покарання – до 12 років ув'язнення з конфіскацією майна. Інкримінують йому ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Затримали його наприкінці цього літа з великою партією наркотиків та психотропних речовин. Підозрюють його у розповсюдженні «зілля» серед відвідувачів нічних закладів.

«Серед вилученого при затриманні – майже кілограм канабісу, а також «елітні» психотропні речовини новітніх модифікацій – «FUBINACA», «PVP» - так звані «солі», тенамфетамін, ЛСД тощо. Для прикладу, обсяг вилучених «солей» майже вдесятеро перевищує встановлений законодавством особливо великий їх розмір, тенамфетаміну – втричі, ЛСД - в понад десять разів», – повідомила прес-служба прокуратури Вінницької області.

Досудове розслідування вже завершено, справу передали до суду. Підозрюваного утримують під вартою. Зрозуміло, якщо його визнають винним, то багато років поспіль йому не доведеться працювати за діджейським пультом.

Як повідомляв NaПарижі, вінницького студента підозрюють у розповсюдженні амфетаміну й висушеної та подрібненої коноплі. 

Юрій Ярмощук

14 листопада, 2018