Вінницького студента підозрюють у розповсюдженні амфетаміну й «трави»

Новини Вінниці / Вінницького студента підозрюють у розповсюдженні амфетаміну й «трави»

Вінницького студента підозрюють у розповсюдженні амфетаміну й «трави». Цього 21-річного юнака оперативники упіймали у парковій зоні на вул. Чорновола у Вінниці.

Цього 21-річного юнака оперативники упіймали позавчора у парковій зоні на вул. Чорновола. У його кишенях знайшли майже два десятка згортків, зроблених з фольги. В них був білий порошок та «трава». Схоже на те, що це наркотики. Утім, це мають підтвердити експерти, яким вже передали вилучене у цього студента одного з вишів.

У поліції вважають, що цей молодий подолянин розповсюджував наркотики, діючи за відомою схемою: згортки залишав у непомітних місцях, як їх називають, «закладках». Покупці, як правило, спочатку розраховуються за товар, перераховуючи гроші на банківську картку, затим їм повідомляють «адресу» закладки.

За торгівлю наркотиками законом передбачено суворе покарання. Підозрюваному загрожує до 8 років ув'язнення.

Як зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини, кримінальне провадження відкрито за ст. 307 КК України(незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Свого часу NaПарижі повідомляв про розмір «винагороди», яку отримував 18-річний юнак, який розповсюджував амфетамін у Вінниці.


 

Юрій Ярмощук

25 жовтня, 2018