У приміщення прокуратури подолянка прийшла «під кайфом» та з порцією амфетаміну

Новини Вінниці / У приміщення прокуратури подолянка прийшла «під кайфом» та з порцією амфетаміну

У рамках розслідування справи, яка стосувалася незаконного зберігання наркотиків й психотропних речовин, працівники Вінницької місцевої прокуратурою викликали її фігурантку – для того, щоб вручити підозру. Коли та прийшла у приміщення прокуратури, то один з працівників запідозрив, що та «під кайфом». Мало того, з'ясувалося, що у сумочці вона мала порцію амфетаміну.

У рамках розслідування справи, яка стосувалася незаконного зберігання наркотиків й психотропних речовин, працівники Вінницької місцевої прокуратурою викликали її фігурантку – для того, щоб вручити підозру.

Коли ця жінка прийшла у приміщення прокуратури, то один з працівників запідозрив, що та «під кайфом». Мало того, з'ясувалося, що у сумочці вона мала порцію амфетаміну.

«Прокурор помітив дивне поводження підозрюваної, вона проявляла  ознаки наркотичного сп’яніння. На запитання про те чи вживала вона наркотичні засоби, почув ствердну відповідь. А під час подальшої бесіди встановлено, що при собі вона також має психотропні речовини. На місце події викликано слідчо-оперативну групу та експертів, які вилучили у жінки амфетамін. Відомості за даним фактом внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 309 КК України – незаконне придбання зберігання психотропних речовин без мети збуту вчинене повторно», – повідомила прес-служба прокуратури Вінницької області.

Як інформував NaПарижі, у 30-річного вінничанина правоохоронці вилучили майже три кілограми конопель.
 

Юрій Ярмощук

6 січня, 2019