Проїзд забезпечено: на автошляхах Вінниччини прибирають сніг понад півтори сотні одиниць спецтехніки

Новини Вінниці / Проїзд забезпечено: на автошляхах Вінниччини прибирають сніг понад півтори сотні одиниць спецтехніки

Сильні снігові опади не паралізували рух на автошляхах Вінниччини. У Службі автомобільних доріг у Вінницькій області повідомили, що сніг на дорогах наразі прибирають понад півтори сотні одиниць спецтехніки, працюють кілька сотень працівників дорожнього господарства. Зазначають, що проїзд автомобільними дорогами Вінницької області забезпечено.

Сильні снігові опади не паралізували рух на автошляхах Вінниччини. У Службі автомобільних доріг у Вінницькій області повідомили, що сніг на дорогах наразі прибирають понад півтори сотні одиниць спецтехніки, працюють кілька сотень працівників дорожнього господарства.

Зазначають, що проїзд автомобільними дорогами Вінницької області забезпечено.

«...Станом на 9:00 годинну 13 грудня на дорогах області працюють 240 дорожників, задіяні понад 150 одиниць спецтехніки. На обробку доріг використано 3500 тонн піщано-соляної суміші. Покриття мокре, місцями засніжене. Впродовж доби йтиме невеликий сніг, температура коливатиметься від -2 до 0 градусів. Шановні водії, надавайте перевагу в русі дорожній техніці, неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху», – повідомляється на сторінці у Facebook Служби автомобільних доріг у Вінницькій області.

Як повідомляв NaПарижі, через негоду вінницькі комунальники переведені на посилений режим роботи.
 

Юрій Ярмощук

13 грудня, 2018