Через негоду вінницькі комунальники переведенні на посилений режим негоди

Новини Вінниці / Через негоду вінницькі комунальники переведенні на посилений режим негоди

На Вінниччину насувається південний циклон, за прогнозами обласного гідрометцентру, 12 та 13 грудня передбачається значне погіршення погодних умов. Місцями очікується сильний сніг, хуртовина, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Синоптики прогнозують снігопади до кінця тижня.

На Вінниччину насувається південний циклон, за прогнозами обласного гідрометцентру, передбачається значне погіршення погодних умов. Місцями очікується сильний сніг, хуртовина, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Синоптики прогнозують снігопади до кінця тижня.

Як повідомили у прес-службі міської ради? у Вінниці під час значного погіршення погодних умов 12-13 грудня комунальні служби будуть працювати в посиленому режимі.

«У нас техніка у повному складі буде розчищати дороги та тротуари міста від снігу. Наразі уже частина техніки виїхала посипати вулиці протиожиледною сумішшю.  За необхідності залучимо додаткову снігоприбиральну техніку», – розповів начальник відділу утримання об'єктів благоустрою департаменту комунального господарств та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський.

З 06:00 ранку вийдуть розчищати сніг на прибудинкових територіях близько 620 двірників.