«Нічні» силуети на кордоні: на Вінниччині прикордонники затримали трьох чоловіків

Новини Вінниці / «Нічні» силуети на кордоні: на Вінниччині прикордонники затримали трьох чоловіків

Трьох жителів Херсонщини, які намагались в обхід пунктів пропуску покинути територію України, минулої ночі затримали прикордонники Могилів-Подільського загону. Порушників виявили за допомогою тепловізора, неподалік села Верхня Слобідка. Вони планували дістатися «ПМР».

Про це повідомляє Могилів-Подільський прикордонний загін.

«Незаконному перетинанню державного кордону завадили оперативні співробітники прикордонного загону. Отримавши інформацію про рух трьох невідомих чоловіків у напрямку придністровського сегменту українсько-молдовського кордону, на перехоплення одразу висунувся додатковий прикордонний наряд», - йдеться у повідомленні.

Один з порушників йшов першим та прислухався й приглядався до дороги і знаками подавав сигнал про подальший рух для двох інших. Затриманими виявились 49-річний та два 24-річні чоловіки - усі жителі Херсонщини.

За спробу незаконного перетинання кордону складено протоколи про вчинення правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справи скеровано до суду.

Макс Мельник

28 грудня, 2023