Наркоторговця з Теплицького району відправили за грати, конфіскувавши майно

Новини Вінниці / Наркоторговця з Теплицького району відправили за грати, конфіскувавши майно

Не один рік проведе у виправній колонії 39-річний мешканець Теплицького району. У суді було доведено, що він торгував канабісом. Покупцями були жителі його району, а також інших областей. До речі, свою оселю він перетворив у притон, де охочі могли купити й вжити «траву». Цей чоловік раніше мав проблеми із законом: за наркозлочини й крадіжку побував у місцях позбавлення волі. Утім, як кажуть, на шлях виправлення не став. Повернувшись з колонії, знову ж таки вирішив заробляти у незаконний спосіб.

Не один рік проведе у виправній колонії 39-річний мешканець Теплицького району. У суді було доведено, що він торгував канабісом. Покупцями були жителі його району, а також інших областей. До речі, свою оселю він перетворив у притон, де охочі могли купити й вжити «траву».

Цей чоловік раніше мав проблеми із законом: за наркозлочини й крадіжку побував у місцях позбавлення волі. Утім, як кажуть, на шлях виправлення не став. Повернувшись з колонії, знову ж таки вирішив заробляти у незаконний спосіб. 

Суд призначив йому покарання, визнавши винним за трьома статтями ККУ.

«...Бершадським районним судом ухвалено обвинувальний вирок, відносно зловмисника, яким його засуджено за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання, виготовлення з метою збуту, збут особливо небезпечного наркотичного засобу, вчинений повторно),  ч. 2 ст. 309 КК України (незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту),  ч. 1 ст. 317 КК України (надання приміщення для незаконного вживанням наркотичних засобів) та призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна», – повідомила прес-служба прокуратури Вінницької області.

Як інформував NaПарижі, на Вінниччині організатору конвертаційного центра призначено покарання у вигляді штрафу.
 

Юрій Ярмощук

30 січня, 2019