На виїзді з Брацлава легковик, за кермом якого була жінка, врізався у вантажівку. Є загиблі

Новини Вінниці / На виїзді з Брацлава легковик, за кермом якого була жінка, врізався у вантажівку. Є загиблі

Стали відомі подробиці учорашньої жахливої аварії на виїзді з Брацлава, що на Немирівщині. Близько опівночі легковик Daewoo Nexia, за кермом якого була 46-річна мешканка Тульчина, врізався у вантажівку DAF, що стояла на узбіччі.

Стали відомі подробиці учорашньої жахливої аварії на виїзді з Брацлава, що на Немирівщині.

Близько опівночі легковик Daewoo Nexia, за кермом якого була 46-річна мешканка Тульчина, врізався у вантажівку DAF, що стояла на узбіччі.

Що призвело до фатального зіткнення – наразі з'ясовують слідчі поліції. Нагадаємо, що учора у нашій області вирувала негода, через сильний снігопад ситуація на дорогах була доволі складною.

У поліції встановили, що смертельне ДТП сталося о 23:50. У салоні згаданого легковика знаходився пасажир – 47-річний чоловік. Він отримав важкі травми й помер, коли його швидка везла у лікарню. Жінку-водія доставили у реанімацію. Стан її дуже важкий.

Як повідомили в поліції, водій вантажівки, 33-річний житель міста Біла Церква, травм не отримав.

«Автомобілі поміщені на арештмайданчик. Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання - до 8 років позбавлення волі», – зазначають у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Як повідомляв NaПарижі, пізно ввечері 8 грудня неподалік Літина легковик «Mitsubishi L200» з’їхав з дороги та врізався у дерево.
 

Юрій Ярмощук

14 грудня, 2018