Один загинув і двоє травмовані: у ДТП на Вінниччині звинувачують водія, який не втримав кермо

Новини Вінниці / Один загинув і двоє травмовані: у ДТП на Вінниччині звинувачують водія, який не втримав кермо

Пізно ввечері 8 грудня неподалік Літина легковик «Mitsubishi L200» з’їхав з дороги та врізався у дерево. У наслідок ДТП один з пасажирів загинув, інший пасажир та водій потрапили до лікарні.

Пізно ввечері 8 грудня неподалік Літина легковик «Mitsubishi L200» з’їхав з дороги та врізався у дерево. У наслідок ДТП один з пасажирів загинув, інший пасажир та водій потрапили до місцевої лікарні.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, інцидент відбувся близько 23.10 на автодорозі М-12, неподалік села Літинські Хутори. За попередньою інформацією, 67-річний водій автомобіля не впорався з керуванням транспортного засобу, через що машина «вилетіла» з траси. Зіткнення з деревом мало фатальні наслідки – загинув 49-річний чоловік. У району лікарню з місця ДТП з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані 41-річний пасажир авто і 67-річний водій.

Слідче відділення поліції розпочало кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами), що передбачає покарання до 8 років обмеження волі.

Макс Мельник

9 грудня, 2018