На Вінниччині на поминках знову отруїлися більше двох десятків людей

Новини Вінниці / На Вінниччині на поминках знову отруїлися більше двох десятків людей

На Вінниччині чергове масове отруєння на поминках. Люди скаржилися на погане самопочуття після поминального обіду, що відбувся у п’ятницю, 28 вересня, у кафе «Київська Русь» у Могилів-Подільському. Про це NaПарижі розповів начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорій Сидорук.

У Могилів-Подільському, що Вінниччині чергове масове отруєння на поминках. Люди скаржилися на погане самопочуття після поминального обіду, що відбувся у п’ятницю, 28 вересня, у кафе «Київська Русь». Про це NaПарижі розповів начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорій Сидорук.

«До лікарні були госпіталізовані 24 потерпілих. Їх стан середньої важкості, лише у двох досі зберігається висока температура. На сьогодні функціонування вказаного закладу, де були поминки  тимчасово, на 10 днів припинено. Триває розслідування», - зазначив  Григорій Сидорук.

Нагадаємо, нещодавно, у селі Чемериси Барські Барського району, що на Вінниччині отруїлися 21 доросла людина. Усі потерпілі були на поминках в одному з місцевих кафе.