На нещасні випадки депутати Вінницької облради передбачили сім мільйонів гривень

Новини Вінниці / На нещасні випадки депутати Вінницької облради передбачили сім мільйонів гривень

У наступному році резервний фонд обласного бюджету, який сьогодні, 20 грудня, під час чергової сесії обласної ради затвердили депутати, становитиме сім мільйонів гривень. Слід сказати, що за головний кошторис Вінниччини депутати голосували, не порушуючи вже сталої традиції, з галасом та жвавими дискусіями. Та все ж, з кількома змінами, 65 обранців таки підтримали документ.

У наступному році резервний фонд обласного бюджету, який сьогодні, 20 грудня, під час чергової сесії обласної ради затвердили депутати, становитиме сім мільйонів гривень. Слід сказати, що за головний кошторис Вінниччини депутати голосували, не порушуючи вже сталої традиції, з галасом та жвавими дискусіями. Та все ж, з кількома змінами, 65 обранців таки підтримали документ.

"У резервному фонді на 2018 рік закладено сім мільйонів гривень. Надіють, що не потрібно буде його використовувати. Цьогоріч він був 5 мільйонів гривень. Фактично всі кошти були вкористані для ліквідації нещасних випадків, які сталися на арсеналі під Калинівкою, а також на компенсацію жителям Крижопільського, Погребищенського та Тульчинського районів, чиї домогосподарства постраждали від негоди", - зауважив директор профільного депаратменту Микола Копачевський.

Раніше NaПарижі повідомляв, що обласний бюджет Вінниччини на 2018 рік перевищив 10-мільярдний рубіж.

є

Саша ГРИГОРОВСЬКА