Курсанта університету внутрішніх справ, через якого ніби сталася смертельна аварія на Вінниччині, чекає суд

Новини Вінниці / Курсанта університету внутрішніх справ, через якого ніби сталася смертельна аварія на Вінниччині, чекає суд

Досудове розслідування цієї справи вже завершено. Незабаром її фігуранта судитимуть. У прокуратурі вважають, що курсант Одеського державного університету внутрішніх справ є винуватцем смертельної ДТП, що сталася наприкінці минулого літа біля села Болган у Піщанському районі.

Досудове розслідування цієї справи вже завершено. Незабаром її фігуранта судитимуть. У прокуратурі вважають, що курсант Одеського державного університету внутрішніх справ є винуватцем смертельної ДТП, що сталася наприкінці минулого літа біля села Болган у Піщанському районі. Нагадаємо, що 17 серпня там зіткнулися Volkswagen Passat та ВАЗ. Першим керував згаданий молодий чоловік, який ніби і допустив смертельне зіткнення.

Внаслідок цієї аварії загинув 38-річний пасажир ВАЗу. Його тіло з розтрощеного авто деблокували бійці ДСНС.

«У результаті зіткнення один з пасажирів автомобіля «ВАЗ 2106» загинув на місці пригоди, а водій та ще один пасажир вказаного автомобіля отримали тілесні ушкодження. За вчинене кримінальне правопорушення передбачено покарання у виді  позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років», – зазначили у прес-службі прокуратури Вінницької області. 

Як повідомляв NaПарижі, імовірного винуватця страшної ДТП на Вінниччині тримають під вартою.
 

Юрій Ярмощук

11 січня, 2019