Ймовірного винуватця страшної ДТП на Вінниччині тримають під вартою

Новини Вінниці / Ймовірного винуватця страшної ДТП на Вінниччині тримають під вартою

Ця трагедія розігралася у перший день нового року близько 4-ї години дня біля села Високе. Там зіткнулися Ford Mondeo та ВАЗ. Вже встановлено, що водій першого авто, яке несподівано виїхало на зустрічну смугу, через що й сталася аварія, був п'яний. Учора суд обрав йому запобіжний захід на час досудового розслідування – тримання під вартою строком на 60 діб. Йому також повідомлено про підозру.

Нещодавно NaПарижі повідомляв подробиці жахливої ДТП у Томашпільському районі, внаслідок якої загинули двоє дорослих та немовля, а ще семеро людей отримали травми. Нагадаємо, що ця трагедія розігралася у перший день нового року близько 4-ї години дня біля села Високе. Там зіткнулися Ford Mondeo та ВАЗ.

Вже встановлено, що водій першого авто, яке несподівано виїхало на зустрічну смугу, через що й сталася аварія, був п'яний. Учора суд обрав йому запобіжний захід на час досудового розслідування – тримання під вартою строком на 60 діб. Йому також повідомлено про підозру.

«...Водій автомобіля "Ford Mondeo", з іноземною реєстрацією, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння після святкування Нового року, маючи стаж керування транспортними засобами до двох років, рухаючись автодорогою сполученням смт. Вапнярка – м. Крижопіль,  неподалік с. Високе Томашпільського району, допустив виїзд автомобіля на смугу зустрічного руху, де сталося його зіткнення із автомобілем "ВАЗ 2109".
Внаслідок даної дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля "ВАЗ 2109" та два пасажири – його дочка та чотиримісячна онука – загинули на місці пригоди.
Водночас, внаслідок вказаного зіткнення, з отриманими тілесними ушкодженнями різних ступенів тяжкості,  до медичних установ госпіталізовані ще два пасажира автомобіля "ВАЗ 2109" та п’ять пасажирів автомобіля "Форд Мондео".
Водію автомобіля "Форд Мондео" 2 січня повідомлено про підозру  у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України», – зазначили у прес-службі прокуратури Вінницької області.

Цьому водієві загрожує до 12 років позбавлення волі.


 

Юрій Ярмощук

4 січня, 2019