Колишні міліціонери знову збираються на Київ, аби влаштувати акцію біля Верховного суду України

Новини Вінниці / Колишні міліціонери знову збираються на Київ, аби влаштувати акцію біля Верховного суду України

У понеділок, 26 лютого, вінницькі пенсіонери та ветерани ОВС їдуть до столиці на мирну акцію. Протест організують під будівлею Верховного суду України, де того дня буде розгляд справи про екс-міліціонери до Ліквідаційної комісії Управління Міністерства внутрішніх справ України в Вінницькій області про перерахунок пенсії.

У понеділок, 26 лютого, вінницькі пенсіонери та ветерани ОВС їдуть до столиці на мирну акцію. Протест організують під будівлею Верховного суду України, де того дня буде розгляд справи екс-міліціонерів до Ліквідаційної комісії Управління Міністерства внутрішніх справ України в Вінницькій області про перерахунок пенсії.

Колишній співробітник органів внутрішніх справ вимагає при нарахування йому пенсій врахувати зокрема і надбавки за стаж служби і за специфічні умови проходження служби, а також премії. Про це на своїй сторінці у Facebook написав  голова координаційного комітету пенсіонерів МВС України Микола Андрусишин.

Нагадаємо, пенсіонери-силовики вже більше року вимагають перерахунку своїх пенсій. Задля цього неодноразово влаштовувади акції протесту в Києві та під Вінницькою обласною радою. Під час останньої задля того, аби їх почуло керівництво держави, перекрили головну вулицю Вінниці.