Двоє вінничан упіймали збоченця, що на зупинці приставав до дівчинки

Новини Вінниці / Двоє вінничан упіймали збоченця, що на зупинці приставав до дівчинки

Це трапилося учора у Вінниці. Водій легковика помітив, що на зупинці громадського транспорту "пл. 8 березня" якийсь чоловік вчиняв розпусні дії та приставав до 10-річної дівчинки. Вийшовши з автівки, він хотів «заспокоїти» збоченця, однак той почав тікати. Разом із ще одним небайдужим вінничанином вони наздогнали того та міцно тримали його, допоки не приїхали правоохоронці.

Це трапилося учора у Вінниці. Водій легковика помітив, що на зупинці громадського транспорту "пл. 8 березня", що на Старому місті, якийсь чоловік вчиняв розпусні дії та приставав до 10-річної дівчинки. Вийшовши з автівки, він хотів «заспокоїти» збоченця, однак той почав тікати. Разом із ще одним небайдужим вінничанином вони наздогнали того та міцно тримали його, допоки не приїхали правоохоронці.


Наразі підозрюваного у розпусті утримують під вартою. Ним виявився 32-річний вінничанин.  Як повідомив відділ комунікації обласної поліції, кримінальне провадження відкрито за ознаками ч.2 ст.156 КК України (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи). Найближчим часом затриманому мають оголосити про підозру та обрати запобіжний захід. Йому загрожує від 5 до 8 років ув'язнення.

Нагадаємо, що у березні у Вінниці зафіксований факт розпусних дій невідомого чоловіка відносно 11-річної дитини, який мав місце у будинку на вулиці М. Шимка.

 


 

Юрій Ярмощук

24 квітня, 2018