Поліція Вінниці шукає педофіла й закликає містян не вірити чуткам

Новини Вінниці / Поліція Вінниці шукає педофіла й закликає містян не вірити чуткам

Учора вінничан налякали чутки про маніяка, що начебто вдруге напав на дитину. Інформація про невідомого педофіла стрімко поширювалася у соцмережах. Зокрема, йшлося про те, що нібито він учора, 21 березня, він зґвалтував 7-річну дівчинку на вул. А. Янгеля.

Учора вінничан налякали чутки про маніяка, що начебто вдруге напав на дитину. Інформація про невідомого педофіла стрімко поширювалася у соцмережах. Зокрема, йшлося про те, що нібито він учора, 21 березня, зґвалтував 7-річну дівчинку на вул. А. Янгеля, що на Замості.

Поліція Вінниччини оприлюднила офіційну заяву, у якій спростувала зґвалтування дитини. Більш того, підтверджується лише один факт розбещення. Решта чутки. За даними правоохоронців, у Вінниці зафіксований «єдиний факт розпусних дій невідомого чоловіка відносно 11-річної дитини, який мав місце 19 березня у будинку на вулиці М. Шимка».

Щодо випадку в районі вулиці Янгеля, то відомо, що чоловік намагався зайти до будинку і вимагав, щоб 7-річна дівчинка його впустила. Жодних незаконних дій людина не скоювала. А дитина злякалася, оскільки вже чула про інший випадок.

Наразі вінницькі правоохоронці наполегливо шукають так званого "тяжилівського" педофіла й закликають вінницьких батьків, педагогів та усіх інших зберігати спокій, не нагнітати паніку й утриматися від поширення безпідставних чуток. 


 

Юрій Ярмощук

22 березня, 2018